top of page

Jóga és Ájúrvédá Műhely

ayurveda-class.jpg

Kinek szól ez a program?

Mindenképpen neked, ha már régóta keresel egy olyan rendszert, ami évezredes tapasztalatok alapján, holisztikusan és egyén központúan közelíti meg az egészségmegőrzést és a külső és belső egyensúly megteretését.

Jógázunk, egészségmegőrző praktikákat tanulunk, kicsit jobban megismerjük magunkat, tapasztalatokat osztunk meg  és persze főzünk is és finomakat eszünk. 

Tarts velünk Te is!

 

Jóga - 2.5 óra

A jóga gyakorlást az adott ájurvéda témához igazítjuk, minek keretében megtanuljuk az évszakoknak és állapotunknak megfelelően használni a jóga pózokat. Az órák tartalmaznak egy rövid elméleti bevezetést, néhány kulcs fontosságú póz elemzését, egy órás gyakorlást és fél óra légző és koncentrációs/meditációs gyakorlatot.

untitled-152.jpg

Mit csinálunk?

Patiszon kremleves.jpg

Ájúrvédá - 3 óra

Az Ájúrvédá blokkok keretében megismerkedünk a legfontosabb fogalmakkal: az öt elemmel, a három dósával és a három fő gunával (minőség). 

Megtanuljuk felismerni ezek jelenlétét és egészséges arányát a szervezetünkben és azt, hogy általuk minkét vagyunk folyamatos kölcsönhatásban a környezetünkkel.

Végül pedig elsajátítjuk az Ájúrvédikus főzés alapjait - milyen minőségek előhívására alkalmasak a különböző összetevők és miként használjük ezeket a javunkara.

Zirc:

új időpontok hamarosan

1 -  Bevezetés a Jógába és Ájúrvédába

2 -  Kapha - Föld és Víz

3 - Pitta - Tűz és Víz

4 -  Vata - Levegő és Tér

Részletes Program, dátumok, árak

Budapest:

       új időpontok hamarosan

1 -  Bevezetés a Jógába és Ájúrvédába

2 -  Kapha - Föld és Víz

3 - Pitta - Tűz és Víz

4 -  Vata - Levegő és Tér

Az alkalmak ára 8000 Huf.

Ha több, mint két alkalmon velszel részt, egyszerre befizetve 6500 Huf/alkalom.

Az ár tartalmazza a jegyzetet, teát-sütit és az ebédet is.

bottom of page