top of page

Jóga - Ájúrvéda - Átalakulás - EgészségEgyensúly - Megelégedettség - Boldogság

Azokat az idôket éljük, mikor kifejezetten fontos, hogy odafigyeljünk magunkra, az immunrendszerünk mûködését optimális szinten tartsuk, hogy megôrizzük egészségünket.

 

Az immunrendszer optimális mûködédséhez egyfajta külsô-belsô egyensúlyra van szükség, de ehhez az egészséges ételek fogyasztása önmagában nem elég.

Az ájúrvédá azt mondja "Az vagy amit meg tudsz emészteni".

 

Az emésztésünk és vele egészségünk a megfelelô étel bevitelén kívül az életmódunktól is nagyban függ.

 

Ahhoz, hogy egészségünket támogatni tudjuk, meg kell értenünk saját mûködésünket, a természet ránk gyakorolt hatását, és azt, hogy miként hasznosítsuk a bennünket körülvevô energiákat.

 

Az Ájúrvéda ezekkel a témákkal foglalkozik hólisztikus megközelítésével.

 

Tarts velem az alább látható kurzusok egyikén, ha szívesen hallanál többet az Ájúrvédikus életszemléletrôl.

spices-on-white-spoon.jpg

Egyéni Ájúrvédá Kurzus Online

Ez a lehetőség azoknak szól, akik bármilyen okból inkább egyéni formában végeznék el a kurzust. Az egyéni jellege miatt a tematika is rugalmasan alakítható: lehet 1-4 napos általánosabb otthoni egyéni "elvonulás" jellegű vagy egészen személyes, egyénre szabott. Azok számára pedig, akik apránként tudnak rá időt szánni, lehetőség van az instrukciók alapján egyénileg feldolgozni az anyagot. A csomag tartalmaz 3 ájúrvédá jóga videót, 'Az Ájúrvédá Alapjai' jegyzetet dósa specifikus receptekkel, egy db két órás privát konzultációt és tagságot a Facebook Ájúrvédá csoportba, ahol rögzített előadások keretében is fent van az anyag és az ismereteided idővel tovább tudod bővíteni. 

Ár:

19 900 HUF-tól*

*az ár a egyéni kérések alapján módosulhat

_edited.jpg

Ájúrvédá Műhely Online

A négy részes Ájúrvédá műhely sorozat célja az, hogy bemutassa az ájúrvédikus egészségmegőrzés koncepcióját, megismertessen a benned zajló folyamatokkal, az esetleges egyensúlytalanság jeleivel és házi praktikákkal az egyensúly visszaállításához.

A műhely zoom-on keresztül zajlik és naponta kb 6-7 órát vesz igénybe, amiben jógázunk, főzünk és ájúrvédikus praktikákat és ismereteket sajátítunk el.

Ár:

20 000 HUF/4 nap

4-szer kb 6-7 óra szünetekkel

assorted-color-herbs.jpg

30 nap az Ájúrvédá jegyében

Ezt a formáját az ismeret szerzésnek azoknak szánom, akik egyrészt inkább hallgatnak, mint olvasnak, másrészt nem tudnak teljes napokat feláldozni tudásuk bővítésére, viszont a privát lehetőség túl nyitott számukra és"elvesznének" vele, mert keretekre van szükségük. 30 napon keresztül napi 30 percet szentelhetsz az Ájurvédá témájának zárt Facebook csoport keretében élő és rögzített előadásokon keresztül, érintve napi lebontásban a legfontosabb témaköröket kérdez-felelek lehetőséggel. Ezen kívül a csoport egy fórumként is szolgál, ahol a 30 nap után is új ismereteket szerezhetsz, általános kérdéseket tehetsz fel.

Ár:

12 500 HUF*

*Facebook Privát Csoport tagsági díja

Bármikor csatlakozhatsz, csak a privát konzultáció igényel előzetes egyeztetést

Új időpontok hamarosan...

Bármikor csatlakozhatsz a tagsági díj befizetésével

Ismerkedj meg az Ájúrvédikus életformával!

Gondoskodj magadról rád szabott, egészséges szokásokkal, étellel, jóga gyakorlással az egészség megőrzéséért és vitalitásért.

bottom of page