Jóga - Ájúrvédá - Átalakulás - EgészségEgyensúly - Megelégedettség - Boldogság

Azokat az idôket éljük, mikor kifejezetten fontos, hogy odafigyeljünk magunkra, az immunrendszerünk mûködését optimális szinten tartsuk, hogy megőrizzük egészségünket.

 

Az immunrendszer optimális mûködédséhez egyfajta külsô-belsô egyensúlyra van szükség, de ehhez az egészséges ételek fogyasztása önmagában nem elég.

Az Ájúrvédá azt mondja "Az vagy amit meg tudsz emészteni".

 

Az emésztésünk és vele egészségünk a megfelelő étel bevitelén kívül az életmódunktól is nagyban függ.

 

Ahhoz, hogy egészségünket támogatni tudjuk, meg kell értenünk saját működésünket, a természet ránk gyakorolt hatását, és azt, hogy miként hasznosítsuk a bennünket körülvevô energiákat.

 

Az Ájúrvédá ezekkel a témákkal foglalkozik holisztikus megközelítésével.

 

Tarts velem az alább látható kurzusok egyikén, ha szívesen hallanál többet az Ájúrvédikus életszemléletrôl.

assorted-color-herbs.jpg

 Ájúrvédá Start

Ájúrvédá általános alapismeretek 30 nap keretében -az első lépés az Ájúrvédikus életmódhoz

Ezt a formáját az ismeret szerzésnek azoknak szánom, akik egyrészt inkább hallgatnak, mint olvasnak, másrészt nem tudnak teljes napokat feláldozni tudásuk bővítésére, viszont a privát lehetőség túl nyitott számukra és"elvesznének" vele, mert keretekre van szükségük. 30 napon keresztül napi 30 percet szentelhetsz az Ájurvédá témájának az 'Ájúrvédá és Ájúrvédikus Életmód Alapismeretek zárt Facebook csoport keretében, élő és rögzített előadásokon keresztül, érintve napi lebontásban a legfontosabb témaköröket kérdez-felelek lehetőséggel. Ezen kívül a csoport egy fórumként is szolgál, ahol a 30 nap után is új ismereteket szerezhetsz, általános kérdéseket tehetsz fel.

Ár:

12 500 HUF*

*Facebook Privát Csoport tagsági díja

pexels-pixabay-277253.jpg

Ájúrvédikus Főző Klub

Tanuljunk és inspirálódjunk együtt az ájúrvédikus főzés területén augusztus végétől

A 12 hónapos tagság lehetőséget biztosít, hogy elmerüljünk a szezonális főzés rejtelmeibe, kitekintsünk a környezeti hatásokra és megtanuljuk kihasználni az évszakok adta energiákat az egyensúly megőrzésére, visszaállítására.

A tagok kapnak kézzel fogható anyagot szezonális alapanyagokról, azok tulajdonságairól, megfelelő párosításokról. Főzünk közösen és receptbörzét is tartunk. A Facebook csoporton keresztül élő beszélgetések is lesznek egyéb, a főzéssel összefüggő témákban. Sőt, jógázunk is együtt szezonnak megfelelően!

Ár:

119 900 HUF/12 hónap*

*12 hónapos program tagság 3*4 hónapra lebontva

spices-on-white-spoon.jpg

Ájúrvédá Start +

Ájúrvédá alapismeretek az általánosításokon túl, személyes keretek között

Ez a lehetőség azoknak szól, akik bármilyen okból inkább egyéni formában végeznék el a kurzust. Az egyéni jellege miatt a tematika is rugalmasan alakítható: lehet 1-4 napos általánosabb otthoni egyéni "elvonulás" jellegű vagy egészen személyes, egyénre szabott. Azok számára pedig, akik apránként tudnak rá időt szánni, lehetőség van az instrukciók alapján egyénileg feldolgozni az anyagot. A csomag tartalmaz 3 Ájúrvédá jóga videót, 'Az Ájúrvédá Alapjai' jegyzetet dósa specifikus receptekkel, egy db két órás privát konzultációt és tagságot az Ájúrvédá és Ájúrvédikus Életmód Alapismeretek zárt Facebook csoportba, ahol rögzített előadások keretében is fent van az anyag és az ismereteidet idővel tovább tudod bővíteni. 

Ár:

19 900 HUF-tól*

*az ár a egyéni kérések alapján módosulhat

spices.jpeg

Ájúrvédikus Életmód Mentor Program

Hat hónapos teljeskörű privát mentor program, hogy a változtatás könnyen menjen

Ha kész vagy arra, hogy az Ájúrvédá a mindennapjaid része legyen, de nincs elég időd, vagy nem érzel elég erőt, motivációt magadban, hogy egymagad  beépítsd az életedbe, ez a program neked szól. A 6 hónap alatt megtanulod a mindennapjaid részévé tenni az Ájúrvédá rendszerét a napi rutinon, étkezésen, kozmetikumokon, fűszereken és gyógynövényeken keresztül. Ez természetesen sok jógával, légzéstechnikával és meditációval is megtámogatjuk. Mindezt a saját testalkatodhoz, állapotodhoz, kereteidhez igazítjuk. Iránymutatást, bíztatást és támogatást kapsz és együtt követjük nyomon a folyamatot.

Ár:

249 900 HUF-tól*

*az ár a egyéni kérések alapján módosulhat

Ismerkedj meg az Ájúrvédikus életformával!

Gondoskodj magadról rád szabott, egészséges szokásokkal, étellel, jóga gyakorlással az egészség megőrzéséért és vitalitásért.