Jóga - Ájúrvéda - Átalakulás - EgészségEgyensúly - Megelégedettség - Boldogság

Azokat az idôket éljük, mikor kifejezetten fontos, hogy odafigyeljünk magunkra, az immunrendszerünk mûködését optimális szinten tartsuk, hogy megôrizzük egészségünket.

 

Az immunrendszer optimális mûködédséhez egyfajta külsô-belsô egyensúlyra van szükség, de ehhez az egészséges ételek fogyasztása önmagában nem elég.

Az ájúrvédá azt mondja "Az vagy amit meg tudsz emészteni".

 

Az emésztésünk és vele egészségünk a megfelelô étel bevitelén kívül az életmódunktól is nagyban függ.

 

Ahhoz, hogy egészségünket támogatni tudjuk, meg kell értenünk saját mûködésünket, a természet ránk gyakorolt hatását, és azt, hogy miként hasznosítsuk a bennünket körülvevô energiákat.

 

Az Ájúrvéda ezekkel a témákkal foglalkozik hólisztikus megközelítésével.

 

Tarts velem az alább látható kurzusok egyikén, ha szívesen hallanál többet az Ájúrvédikus életszemléletrôl.

Egyéni Ájúrvédá Kurzus Online

Foglald le az általad kiválasztott dátumokat mielőbb

Ez a lehetőség azoknak szól, akik bármilyen okból inkább egyéni formában végeznék el a kurzust. Az egyéni jellege miatt a tematika is rugalmasan alakítható, 1-4 napos formában kérhető, lehet általánosabb vagy egyészen személyes,  kurzus formát átlépve egy egyénre szabott otthoni Jóga-Ájúrvédá elvonulás jellegű.

Ár:

12 500 HUF-tól/nap

Ájúrvédá Műhely Online

Új időpontok hamarosan

A négy részes Ájúrvédá műhely sorozat célja az, hogy bemutassa az ájúrvédikus egészségmegőrzés koncepcióját, megismertessen a benned zajló folyamatokkal, az esetleges egyensúlytalanság jeleivel és házi praktikákkal az egyensúly visszaállításához.

Ár:

20 000 HUF/4 nap

30 nap az Ájúrvédá jegyében

Július 1-től folyamatosan

Ezt a formáját az ismeret szerzésnek azoknak szánom, akik nem tudnak teljes napokat feláldozni tudásuk bővítésére. 30 napon keresztül napi 30 percet fogunk az Ájurvédá témájának szentelni zárt Facebook csoport keretében live és rögzített előadásokon keresztül, érintve napi lebontásban a legfontosabb témaköröket kérdez-felelek lehetőséggel.

Ár:

12 500 HUF/30 nap

Ismerkedj meg az Ájúrvédikus életformával!

Gondoskodj magadról rád szabott, egészséges szokásokkal, étellel, jóga gyakorlással az egészség megőrzéséért és vitalitásért.

India

Kings Villa Resort, Ourem Rd, Mohanbagh, Palolem, Canacona, Goa 403702, India

Phone/Whatsup: +91860 500 7600

Hungary

Százház utca 20. III/39.

Budapest, Hungary 1076

Tel/Whatsup: +36 30 975 3122

  • White Facebook Icon